söndag 3 februari 2013

Hola! 

Efter lite problem med internetuppkoppling har vi äntligen lyckats skapa våran beachblog. Här kommer ni kunna läsa lite vad vi pysslar med här borta. Vi ska väl även försöka lägga upp en eller annan bild. 

Vi anlände trötta till Fortaleza i fredagskväll, Karin och Wesley hämtade oss på flygplatsen och skjutsade oss till vår lägenhet. Där har vi nu hunnit installera oss och har bra uppsikt över knarkarkvarten som ligger mittemot. 

Gårdagen spenderades i skuggan under ett parasoll på Krookabeach, där vi även träffade på resterande svenskar som är här för att träna beachvolleyboll. 
Lite trötta framåt kvällskvisten tog vi oss en promenad ner till planerna där det spelades en välgörenhetsturnering, vi stannade dock inte så länge för när Wesley erbjöd oss skjuts hem var vi inte sena att tacka ja! 
Väl hemma var det för-karneval hela natten låååång precis utanför vårt hus, fantastiska sambatoner i hög volym ekade i huvudet ända in på morgonkvisten... Karnevalen är ju egentligen inte förrän nästa helg men brassarna börjar med en minikarneval redan helgen innan för att få ut så mycket som möjligt av festligheterna. Vi intog dock fågelperspektivet denna gång och iakttog från vår balkong och visst ryckte det lite i sambamuskeln hos oss alla tre. 

Kommer bild inom kort... förhoppningsvis! 

Hepp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar